top of page
Določanje lege instalacij in objektov
Določanje lege zakopanih
armatur in objektov
FerroTec FT10
Aparat za lociranje zakopanih predmetov:
hitro – priročno – natančno
Sewerin FerroTec FT10.png

Enostavno lociranje feromagnetnih predmetov

FerroTec FT 10 vam pomaga varno in zanesljivo poiskati skrite pokrove jaškov, podaljške osi ventilov in cestne kape, kot tudi oznake za pločnike in druge predmete. Edina zahteva je, da so iz železa, litega železa ali jekla. Zaradi ergonomske oblike, priročnega upravljanja in natančne merilne tehnologije je vaše delo hitro in enostavno.

 

Princip merjenja: robustna tehnologija z ergonomsko obliko

Predmeti, ki vsebujejo železo, povzročajo spremembe v zemeljskem magnetnem polju. To spremembo lahko zaznata dva magnetna senzorja v FerroTec FT 10  in jo pretvorita v zvočni signal. Poleg tega zaslon prikazuje kako se približujete predmetu, ki ga iščete. Bližje kot ste predmetu, močnejši je signal. Pri največji moči signala je FerroTec FT 10 točno nad objektom.

 

Hitri in zanesljivi rezultati

FerroTec FT 10 prepozna 50 Hz izmenična polja in vas usmeri k točnemu položaju napajalnih kablov, s čimer prepreči zamenjave in lažne zaznave ter vas zaščiti pred električnim udarom med izkopavanjem.

FerroTec FT 10 prepozna spremembe polarnosti v velikih predmetih, na primer v pokrovih jaškov. To pomeni, da lahko – glede na orientacijo predmeta – razvrstite njegov položaj in velikost.

bottom of page