top of page
Aparati za iskanje puščanj na vodovodu
sledilni plin
VARIOTEC 460 Tracergas
Specialni aparat za odkrivanje puščanj s sledilnim plinom (vodikom)
VARIOTEC 480_460_450_400 EX.png

VARIOTEC® 460 Tracergas je bil razvit posebej za odkrivanje puščanja na podzemnih ceveh z uporabo sledilnega plina. Zanj je značilna izjemno nizka navzkrižna občutljivost polprevodniškega (SC) senzorja na vlago in metan. Zagotavlja popolnoma zanesljiv rezultat in ločljivost do 0,1 ppm H2. Zahvaljujoč inovativnemu konceptu delovanja, velikemu zaslonu in preprosti strukturi menija lahko operaterji naprav hitro dobijo zanesljive rezultate. V kombinaciji z zvonasto sondo D80 lahko dosežete izjemne reakcijske čase. Razširjeno merilno območje senzorja toplotne prevodnosti do 100 vol% H2 omogoča nadaljnja merilna opravila. Shranite svoje meritve in pošljite rezultate preko USB vmesnika na računalnik. 4 polnilne baterije velikosti AA lahko napolnite v samo 3 urah, čas delovanja pa je najmanj 8 ur. Kot alternativo lahko uporabite baterije za enkratno uporabo.

SNOOPER MINI
Detektor plina za odkrivanje puščanj na notranjih plinskih napeljavah
Sewerin SNOOPER MINI.png

SNOOPER mini je trpežen, robusten detektor plina in je primeren za preverjanje tesnosti dostopnih notranjih plinskih instalacij. Puščanja se ugotavljajo na podlagi detekcije na priključnih mestih, npr. priključki, prirobnice, navojni priključki in priključki regulatorja plina. Koncentracija plina je prikazana v območju ppm. Preveriti je mogoče tudi hišne dovode in skrite plinovode v zaprtih prostorih na odvodih zraka.

  • Dve različici naprave: SNOOPER mini > z gibljivim labodjim vratom (dolžina: 22 cm) in SNOOPER mini H > z ročnim senzorjem (spiralen kabel, ročaj, gibljiv labodji vrat)

  • Na voljo so aparati za metan, propan in vodik

  • Zamenljiv senzorski filter

  • Zelo hiter čas zagona

  • Zvočni signal: odvisno od koncentracije (možnost deaktivacije)

  • LCD zaslon osvetljen med delovanjem

  • Visoka zmogljivost, nizka cena

bottom of page